مواد لازم حلوای تقویتی جهرمی

2 /1 1 لیوان آب / 1 لیوان نشاسته گل / 2 لیوان شیر / 2 لیوان سر خالی شکر / 2 /1 لیوان روغن مایع / 1 قاشق چای خوری هل / زعفران و انواع مغزها / 3 /1 استکان گلاب

حلوای تقویتی

طرز تهیه حلوای تقویتی مخصوص جهرمی ها

نشاسته را با کمی آب خیس کنید و سپس آب آن را خالی کنید. تمام مواد به جز هل و گلاب را در یک قابلمه مخلوط کنید و بر روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. در اوایل پخت، حلوا را خوب هم بزنید چون سریع ته می گیرد. وقتی حلوا کمی غلیظ شد گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.

حال حرارت را کم کنید و بگذارید حلوا غلیظ شود و گاهی حلوا را هم بزنید و در حدود 45 تا 1 ساعت کافی است. وقتی حلوا از دیواره ظرف جدا شد و نچسبید آن را از روی حرارت بردارید و در قالب سیلیی که از قبل چرب کرده اید بریزید. قبل از ریختن حلوا، ته قالب ها مغز ها را قرار دهید.

قالبها را دو ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

برای درست کردن حلوای تقویتی جهرمی، قدیمی ها از ظرف مسی استفاده می کردند چون معتقد بودند که حلوا در ظرف مسی خشومزه تر می شود.

 

قسمت آخر سریال سیب ممنوعه

جملات بسیار ناراحت کننده تولدم مبارک نیست عاشقانه

روش تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم

حلوا ,لیوان ,ها ,هم ,حرارت ,ظرف ,کنید و ,هم بزنید ,مخلوط کنید ,2 لیوان ,هل و ,تهیه حلوای تقویتی مخصوص جهرمی

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آشنایی با بویلر یا دیگ بخار ghanechobi Devil World مطالب اینترنتی راهنمای گام به گام ثبت شرکت مطالب اینترنتی کیمیا ثبت شرکت ، ثبت برند catmusic2019 پرسپولیس